16.1 C
Bodrum
Pazartesi, Şubat 9, 2026

En güncel Bodrum haberleri ve tüm yerel Bodrum haberlerine ulaşabileceğiniz haber platformu.

TAMER MANDALİNCİ; SORUNLAR 5 YILDA ÇÖZÜME KAVUŞACAK

En çok okunan

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Müsgebi ve Yahşi Mahallelerinde Ziyaretlerde Bulundu. Mandalinci: “Tüm majör sorunlarımız 5 yılda çözüme kavuşacak!” dedi.

bodrum belediye baskan adayitamer mandalincimajorsorunlar5 yildacozulecek 4

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mandalinci, “Çözüm odaklı belediyeciliği” hayata geçireceklerini ve 5 yılda Bodrum’un tüm majör sorunlarını çözüme kavuşacağını ifade etti.

bodrum belediye baskan adayitamer mandalincimajorsorunlar5 yildacozulecek 1

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci gün içinde Müsgebi ve Yahşi Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti. Akşam saatlerinde ise Bodrum Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

bodrum belediye baskan adayitamer mandalincimajorsorunlar5 yildacozulecek 5

Ziyaretlerinden esnaflara samimiyetle yaklaşarak onları dinleyen Tamer Mandalinci, vatandaşların yerel yönetimlerden “derdinin dinlenmesi ve çözülmesi” istendiğini dile getirerek “Biz bunu gerçekleştireceğiz, vatandaşa ulaşılabilir olacağız. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşacağız” dedi.

Belediye Meclis Üyeliği döneminde, özellikle seçim bölgesi Turgutreis’te 5 yılda sergilediği çözüm odaklı, özverili çalışmaları örnek gösteren Mandalinci, sözlerine şöyle devam etti:

bodrum belediye baskan adayitamer mandalincimajorsorunlar5 yildacozulecek 2

“Yapmış olduğum çalışmalara hakim olanlar, bölgeme kattığım değeri ve memleketim için yapmak istediklerimi çok iyi bilirler. Bu süreçte halkla iç içe, sokaktaydım, ortak akılla çözümler ürettik ve herkesin ulaşabildiği biriydim. Belediye başkanı seçildiğimde de halktan asla kopmadan yine içlerinde yine aralarında, ulaşılabildikleri aynı Tamer Mandalinci olacağım. Samimiyetle sorunları çözme anlayışla yaklaşacağım. Çözemediğimde karşınıza çıkıp nedenlerini de anlatacağım.”

bodrum belediye baskan adayitamer mandalincimajorsorunlar5 yildacozulecek 6

Sorunların, konunun uzmanları, STK’lar ve vatandaşların görüşleri alınarak çözüm üreteceklerini ifade eden Başkan Adayı Tamer Mandalinci, ‘Çözüm odaklı belediyeciliği’ hayata geçireceklerini ve 5 yılda Bodrum’un tüm majör sorunlarını çözüme kavuşacağını ifade etti.

Gezisinde yoğun ilgi ve destekle karşılaşan Tamer Mandalinci, gösterilen bu sevgi ve ilginin kendisini “daha iyisini yapma” konusunda motive ettiğini ve heyecanlandırdığını söyledi.

bodrum belediye baskan adayitamer mandalincimajorsorunlar5 yildacozulecek 9

Ziyaretlerini eşi Sezil Tamer Mandalinci ile birlikte gerçekleştiren Başkan Adayı Mandalinci’ye, CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, CHP Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

Mandalinci, akşam Müsgebi Mahallesi Pazar yerinde düzenlenen iftar programına katıldı. Katılımcıların Ramazan ayını tebrik eden Mandalanci onlarla birlikte iftar açtı, sohbet etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Güncel

Turizm Profesyonelleri Skal International Genel Kurulu’nda Buluştu

Skal International Bodrum Olağan Genel Kurulu, 4 Şubat 2026 Çarşamba günü Spektr Boutique Hotel Yalıkavak ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turizm...

Daha fazla içerik