Güvenlik güçleri ekipleri Ramazan Bayramı tedbirleri kapsamında karadan ve havadan denetimleri sürdürüyor. Bodrum’da Bayramı süresince ilçede yaşayan vatandaşların ve misafirlerin huzur ve güvenliği için gerekli tedbirler alındı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı güvenlik güçleri Ramazan Bayramı boyunca ilçe girişindeki kontrol noktasında denetimler gerçekleştirdi.

Bayram arifesinde denetimlere katılan Bodrum Kaymakam Ali Sırmalı, Bodrum’a gelen misafirlerin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak hayırlı yolculuklar diledi. Kaymakam Ali Sırmalı başkanlığında, güvenlik güçleri amirlerinin katılımıyla denetimler yerinde incelendi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı güvenlik güçleri ise Bodrum başta olmak üzere tüm Muğla ilçelerinde tedbirleri üst düzeye çıkardı. Ekipler Ramazan Bayramı tedbirleri kapsamında karadan ve havadan denetimleri sürdürüyor.

İl ve İlçelerde olası trafik kazalarını önlemek ve vatandaşların bayram boyunca sorunsuz seyahat edebilmesini sağlamak amacıyla özellikle trafik denetimleri sıklaştırıldı.

