TURİST VE TURİZMCİ HUZURLU OLSUN BODRUM’DA GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI
Bodrum’da Huzur ve güvenlik toplantısı yapıldı. Turizm bölgelerini tehdit eden suç örgütlerine karşı mücadele başlatıldı. Bodrum Kaymakamlık toplantı salonunda “Huzur ve Güvenlik” toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya muhtarlar ile bir araya gelerek güvenlik konusunda bilgilendirme yaptılar, muhtarların taleplerini dinlediler.
Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’yı “Huzur ve güvenlik” konulu toplantıda muhtarlarla bir araya getirdi. Bodrum Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’nın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Karaşahin ve Havalimanı Emniyet Müdürü Haluk Baş ve mahalle muhtarları katıldılar. Muhtarla çeşitli bilgilerin verildiği toplantı sonunda da muhtarların talepleri ve sorunları dinlenildi.
Geçtiğimiz günlerde Kamuoyunda turizm bölgeleri tehdit edilmişti. Yayınladıkları mesajda “Türkiye’ye seyahat etmeyi planlayan tüm turistleri uyarıyoruz! Turizm, bu kirli ve özel savaşı besleyen en önemli kaynaklardan bir tanesi, bu sebepten de bizim yok etmeyi amaçladığımız en önemli hedeflerden biri olacak. Yerli ve yabancı turistleri, Türkiye’deki turistik bölgelere gitmemeleri konusunda uyarıyoruz. Bu bölgeleri hedef alacak saldırılarda ölecek kişilerden biz sorumlu değiliz. Türkiye ne kendi insanlarını ne de sizi kurtaracak güce sahip değil, hiçbir zaman da olmayacak.”