ŞAMPİYON İÇİN YEMEK DÜZENLENDİ
Konacık Belediyesi’nin katkılarıyla, namağlup olarak şampiyon olan ve 2. amatör kümeden 1. amatör kümeye çıkmaya hak kazanan Konacıkspor yemek düzenlendi.
Gümbet Bağevleri Restaurant’ta yemeğe; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile Belediye Meclis Üyeleri, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, AKP Bodrum İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Konacıkspor Kulübü Başkanı Mehmet Melengeç ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Konacık Belde Başkanı Ecz. Burak Söğütlü, iş adamları ve çok sayıda spor severler katıldı.
Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Konacıkspor Kulübü Mehmet Melengeç şunları söyledi:
“Konacık spor olarak 2.amatör kümeden 1.amatör kümeye yükselmiş durumdayız. Bu başarımızda Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosunun Büyük Katkıları vardır. Biz sporu gençlerini kötü alışkanlıklardan kurtarılması ve toplum içerisinde daha iyi tecrübe kazanmaları için çok önemsiyoruz. Bu çalışmalarımız uzun yıllar önce 1998de kurulmuş olan
kulübümüz sayesinde, bugüne kadar gayret göstererek spor yaptırmak için çaba sarf ettik. Bundan sonraki çalışmalarımızı daha kapsamlı daha verimli gayret göstermek için yönetim kurulum ve kendi adıma söz veriyorum.”
Konacık Belediyesi olarak 2004 yılından bu yana ellerinden gelen desteği Konacıkspor Kulübüne vermeye çalıştıklarını belirten Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi:
“Belediyemizin belde genelindeki çalışmalarının 2009 yılından sonra ciddi anlamda sonuçlandığı için spora daha fazla destek vermeye başladık ve bu desteğimiz de artarak devam edecek. Artık kulübümüzün de alt yapı eksikliklerini gittikçe tamamlamaya çalışıyoruz. Konacıkspor Futbol takımı kısıtlı imkanlarla bu seneki 2. Amatör kümedeki maçlarda Konacık Beldesi’ne ve Konacık Belediyesi’ne yakışanı yaptı. Çünkü kendi gurubunda oynamış olduğu 10 maçta 10 galibiyet alarak namağlup şekilde sezonu tamamladı.
Özellikle bu konuda başta başkanımız Sayın Mehmet Melengeç olmak üzere yönetim kurulu üyelerimizi, futbolcularımızı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum.” Gerçekleştirilen konuşmaların ardın Konacıkspor Futbol takımı oyuncularına madalyaları ve teşekkür belgeleri Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun tarafından verildi. Ayrıca
Konacık Karedenizliler Derneği tarafından Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’a spora verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi.
Şampiyon Konacıkspor için düzenlenen yemeğe katılanlar, canlı müzik eşliğinde yemek yiyip sohbet ederken, Halikarnas Müzik Grubu’nun şarkılarıyla da yöresel oyunlar oynadılar.