ÖĞRENCİLERİN TERCİHİ BAŞKAN MEHMET TOSUN
Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Yarımada’da bulunan okul öğrencileri tarafından örnek alınmaya devam ediyor. Yerel Yönetimler dersi kapsamında Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu 4/B sınıfı öğrencileri ve Özel Merter Koleji 5.sınıf öğrencileri Başkan Mehmet Tosun’u ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.
Yarımada’da yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, öğrenciler tarafında da örnek alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yarımada genelinde bulunan okulların ayrı ayrı gerçekleştirdikleri ziyaretlerde öğrenciler, Başkan Mehmet Tosun’dan belediye çalışmaları hakkında bilgiler alırken, yerel yönetimleri de tanıma fırsatı buluyorlar. Gerçekleştirilen ziyaretlerde öğrenciler, Konacık Belediyesi’nin çalışmaları ve geleceğe yönelik projeleri hakkındaki sorularını Belediye Başkanı’nın özveriyle cevaplamasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.
Yapılan ziyaretlerden oldukça memnun olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Tosun; geleceğin teminatı çocuklara ellerinden geldiği kadar maddi ve manevi desteklerinin devam edeceğinin sözünü verdi.