Mumcular Kadın Mahalle Meclisi’nde Yeni Sözcüler Belirlendi

En çok okunan
Bodrumca Haber
Bodrumca Haberhttps://bodrumca.com
2005 yılında Bodrum’da Kurulan Haber Platformu Siyaset, Spor, Kültür Sanat, Çevre, Cemiyet Hayatı ve Gündem Haberler ile Bodrumdan Haberiniz Olsun

“Bodrum’dan Türkiye’ye Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor” projesi kapsamında “Söz Benim!” sloganıyla kurulan kadın mahalle meclisleri, kadınların kentin yönetiminde söz sahibi olmasını sürdürmeye devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Mumcular Kadın Mahalle Meclisi tarafından düzenlenen kadın buluşmasında yeni dönemde görev alacak sözcüler belirlendi.

Bodrum Kadın Dayanışma Derneği Temsilcisi Figan Erozan ve Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yetkililerinin öncülüğünde Mumcular Mahallesi’nde gerçekleştirilen buluşmaya, Mumcular ve çevre mahallelerden 60 kadın katıldı.

Buluşmada ayrıca Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Saha Çözüm personeli de yer aldı. Programda katılımcıların ilettiği istek, talep ve çözüm önerileri kayıt altına alındı.

Kadın meclisinin yeni dönemde faaliyetlerini yürütmek üzere Ayşegül Aşık, Emine Akbaş, Gülşen Tan, Mine Çelik ve Şeyma Korkmaz sözcü olarak görev aldı.

 

Güncel

Dev kruvaziyer bin 203 yolcusuyla Bodrum’a geldi

Malta bayraklı 335 metre uzunluğundaki kruvaziyer 'Aroya', Muğla’nın Bodrum ilçesine geldi. Marmaris Limanı'ndan hareket eden 335 metre uzunluğundaki dev gemi,...

Daha fazla içerik