METRO REMZİ’DEN 5700 AŞURE
Muharrem ayı olması vesilesiyle Metro Turizm İşletmecisi Remzi Ergün Aşure dağıttı. Bodrum Belediyesi Santral Garajında bulunan, Remzi Ergün’ün işletmeciliğini yaptığı büfede hazırlanan ve dağıtılan aşure etkinliğine Metro Turizm İşletmecisi Remzi Ergün, Yarımada Gazetesi Sahibi Hüseyin Anıl, Bodrum Belediyesi CHP’li eski Meclis üyesi Sami Otel’in sahibi. İbrahim Akbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
5700 kişilik hazırlanan aşure garajda bulunan esnaf ve vatandaşların dışında, paketlenerek birçok kurum ve kuruluşlara dağıtıldı.
Aşure’yi hiçbir malzemeden kaçınılmadan en iyi şekilde hazırlamaya çalıştıklarını belirten Metro Turizm İşletmecisi Remzi Ergün.”Muharrem ayı sebebiyle her yıl karınca, kararınca bu etkinliği yapmaya çalışıyoruz. Bu muharrem ayında aşure dağıtarak adet ve geleneklerimiz yerine getirmek istiyoruz. Bu vesileyle geçmişte hayatını kaybetmiş devlet büyüklerimizin gazilerimizin, yurttaşlarımızın ve geçen gün yaşadığımız Güneydoğu sınırında ki bombardımanda hayatını kaybeden 35 kişiye Allahtan rahmet diliyor ve onların sevabına da dağıtıyoruz.”dedi.