Muğla’nın Menteşe ilçesinde yağan yağmur nedeniyle yol çöktü, bir araç mahsur kaldı. Olayda iki kişi kendi imkanlarıyla kurtarıldı.
Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yolda çökme meydana geldi. Seyir halindeki bir otomobil, yolda oluşan çöküntüyü fark edemeyerek açılan çukura düştü ve yolda mahsur kaldı.

Olay, Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde 472 Sokak ile 428 Sokak’ın kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağışın ardından yolda ani bir çökme oluştu. Bu sırada seyreden otomobil, açılan çukura düşerek hareket edemez hale geldi. Araçta bulunan iki kişi kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak bölgeden uzaklaşırken, ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından yolun çöken kısmında güvenlik şeridi çekilip işaretleme çalışması yapıldı.
