LİNAM ZEYTİNYAĞLARI PİYASADA

Manisa Salihli Zeytinçiftliği’nde üretime başlayan genç iş adamı Okan Taşarası, soğuk sıkım özel seri LİNAM zeytinyağlarını piyasaya sürdü.
350 dönüm zeytin bahçesinde kendi çiftliklerinde erken hasat ettikleri zeytinlerini aynı gün soğuk sıkım yaptırarak 0.3 dizem asitlik seviyesindeki saf natürel sızma zeytinyağını halkın beğenisine sundu. Bodrum ve Muğla bölgesi ile Türkiye’nin dört bir tarafına satışa çıkarılan LİNAM zeytinyağları önümüzdeki günlerde yurtdışına ihracatı da yapılacak.
Zeytin Teknikeri olan genç girişimci Okan Taşarası zeytinin binlerce yıllık tarihini araştırarak, kutsal meyve olarak da bilinen zeytin aşkı ile 2018 yılında zeytin yetiştiriciliği ile ilgilenmeye başladı ve doğup büyüdüğü İstanbul’dan Manisa Salihli’ye taşındığını belirtti. Taşarası yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Genç bir girişimci olarak işimi çok severek yapıyorum. Pratik bilgisinin yanı sıra Zeytin Teknikerliği bölümünü okudum ve bitirdim. Zaman içinde bakımını üstlendiğim alan arttı ve bugün toplamda 350 dönüm arazide zeytin yetiştiriciliği işini bizzat yürütmekteyim. Zeytincilik işinin hem teorik, hem de pratik bilgisine sahibim, yıl boyu kendi gözetiminde titizlikle yetiştirdiğimiz zeytinleri erken hasat ettikten sonra, günlük olarak anlaşmalı olduğumuz zeytinyağı fabrikasında sıktırarak saf, asitlik oranı düşük, üstün kaliteli zeytinyağı üretmekte ve kızımın adını verdiğim markası ile satışa sunmaktayım. Amacımız zeytinyağlarımızı en kaliteli bir şekilde dünyaya ve Türkiye’ye tanıtabilmektir” dedi.
LİNAM Zeytinyağlarına İnstagram @zeytinciftligi adresinden yada için 0 (533) 092 73 77 sipariş telefonu ile ulaşılabilir.