SAAT DOKUZU BEŞ GEÇE KONACIK’TA HAYAT DURDU
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74.yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Konacık’ta da düzenlenen törende saygıyla anıldı.
Konacık Belediyesi önünde düzenlenen anma törenine; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile Belediye Meclis Üyeleri, Konacık Merkez Mahalle Muhtarı Mehmet Kuru, Beldede bulunan siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve banka temsilcileri, İlköğretim Okulları, Gelişim Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Konacık Belediye Personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Konacık Belediyesi önündeki Atatürk Büstüne çelenk sunulmasıyla başlayan anma töreninde, Atatürk`ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05`te sirenlerin çalması ile birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi Konacık’ta da hayat durdu. Trafikte bekleyen vatandaşlar, araçları başında saygı duruşuna katılarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 74. yılında saygıyla andılar. Daha sonra törene katılanların hep birlikte söylediği İstiklal Marşı ile birlikte, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk saygıyla anıldı.