KAYBOLAN ÇİFTÇİ BULUNAMADI
Muğla’ya bağlı Çakmak köyü yakınlarında ocak ayında kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 71 yaşındaki çiftçi Ramazan Caybak’ın üç gün önce elbiselerinin bulunması ile başlatılan arama çalışmalarından sonuç alınamadı.Caybak’ın sel sularına kapılarak Kemer Barajı’na sürüklendiği tahmin ediliyor.
Muğla’ya bağlı Çakmak köyünde 1 ocak tarihi akşam saatlerinde evine gitmek üzereyken ormanlık alanda kaybolan evli ve 6 çocuk 9 torun sahibi 71 yaşındaki Ramazan Caybak jandarma ve AKUT ekiplerinin üç hafta süren aramalarına rağmen bulunamamıştı.
Caybak’ın kaybolduğu yerden 7 km. uzaklıktaki bir dere yatağında bir çobanın Çarşamba günü akşam saatlerinde bulduğu şapka, gömlek, ceket ve pantolonun yapılan incelemeden sora Caybak’a ait olduğu ortaya çıktı. Perşembe günü sabah erken saatlerden itibaren elbiselerin bulunduğu dere yatağında AKUT , jandarma ve köylüler tarafından yaklaşık 15 km. yürünerek yapılan arama çalışmalarından da bir sonuç elde edilemedi. İki gün süren çalışmaların ardından arama çalışmalarına son verildi. Caybak’ın dere yatağına düştüğü ve sel sularına kapılarak sürüklendiği ardından Kemer Barajı’na dökülen sularla sürüklendiği tahmin ediliyor.
Caybak’ın jandarmaya teslim edilen kıyafetlerinin kriminal incelemeye gönderildiği belirtildi.