KARİA ROTARY’DEN MORAL YEMEĞİ
Karia Rotary Kulübü, LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) ve SBS’de (Seviye Belirleme Sınavı) başarılı olan Bodrumlu öğrenciler için Bodrum STS Yelkenli Okul Gemisi’nde bir yemek düzenledi.
İkramlarını öğrencilerin aileleri tarafından hazırlanan yemekte bir konuşma yapan Karia Rotary Kulübü Başkanı Hülya Kocadon şunları söyledi; Karia Rotary Kulübü olarak biz gençlerimize, eğitime, sağlığa ve toplum hizmetlerine değer veren bir kulübüz. Rotay, meslek erbabı insanların karşılıksız toplum hizmeti yapmak için bir araya geldikleri, çıkar amacı gütmeyen, yani parayla işi olmayan bir dernektir.
Biz de bu sene çocuklarımız için farklı bir şey yapmaya karar verdik. Bodrum’da LYS ve SBS’de ilk üç dereceye giren öğrencilerimizi bir araya getirip, onların başarılarını kutlayıp, bundan sonra sınava girecek olan öğrencilere de bir parça da olsa motivasyon olsun istedik. Ulaşabildiğimiz öğrencilerimizi davet edebildik. Sizler de şu anda sınav sonuçlarınızı bekliyorsunuz. Yani sizleri geleceğin meslek sahibi gençler olarak görüyoruz. Sınav sonuçları açıklanacak, inşallah hepinizin istediği, gönül verdiği, mutlu olacağı yere yerleştirildiğinizi duyalım, şahit olalım. Bu buluşması yapmasaydık sizleri böyle bir arada göremeyecektik, çünkü hepiniz okullarınıza yerleşecektiniz. Sizleri burada bir araya getirmiş olmaktan, sizlerle tekrar gençleşmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Şu anda hepimiz birer liseli gibiyiz burada.
Karia Rotary Kulübü Başkanı Hülya Kocadon’un konuşma sonrasında öğrencilere kalem takımı ve saat hediye edildi.