BODRUMSPOR MANAVGAT MAÇINA HAZIR
Bodrum Belediyesi Bodrumspor Pazar günü Antalya’da oynayacağı Manavgatspor maçına hazır. Bölgesel Amatör Lig’e verilen aranın ardından Bodrum Belediyesi Bodrumspor antrenmanlara başladı. Hafta başından buyana Gümüşlük Belediyesi çim sahasında çalışmaları sürdüren Bodrumspor’un Başkanı Rıza Karakaya hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.
Bodrumspor Teknik Direktörü Tayfan Kıran hazırlıkları sürdürdüklerini ifade ederek, “Tatilin ardından çalışmalarımıza başladık. Tatil öncesinde çok iyi bir hava yakalamıştık. Aynı havayı tekrar yakalayarak başarılı sonuçlar almak istiyoruz” dedi.
Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ise takıma güvendiğini ifade ederek, “Oyuncularımızın, teknik heyetin uyumu çok güzel. Bu uyumu sahaya da yansıtıyoruz. Amacımız bu iyi oyunu devam ettirmek. Manavgatspor’un da mağlubiyeti yok. Onlarda güçlü bir ekip. Hafta sonu oynanacak karşılaşmaya Pazar günü sabah karşı 3 te araç kaldıracağız” dedi.