BODRUM YARIMADASI BELEDİYELER BİRLİĞİ’NE 4 HİZMET ARACI
Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği’nde hizmet verecek olan 3 pikap ve 1 kamyonetten oluşan 4 araç basına tanıtıldı. Belediye Meydanı’nda araçların tanıtımı için düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, DSİ’nden devralınan içme suyu hattından bir yıla yakın bir süredir Bodrum Yarımadası’na su verildiğini söyledi ve şöyle devam etti; Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği olarak bazı eksiklerimiz vardı. Bunlardan bir tanesi de hizmet araçlarıydı. Yaklaşık 300 bin liralık bir yatırımla bu eksikliği giderdik. Bodrum Yarımadası’na daha iyi bir hizmet ve kesintisiz bir su aktarabilmek için bu araçlara ihtiyaç vardı. Bu araçlar hem onarım ve bakımlarda hem de arıtma tesislerinde kullanılacak. Bütün Bodrum halkına hayırlı olsun. Bu araçlar Bodrum Belediyeler Birliği tarafından Bodrum Halkına hizmet amacıyla alınmıştır, ihtiyaç olduğunda her yerde kullanılabilecektir. Araçlar, satılan sudan elde edilen gelirle alınmıştır. Sularımız tüm yarımadaya düzenli olarak verilmektedir. Belde Belediye Başkanlarımızın en kısa sürede beldelerindeki depo ve su hatları çalışmalarını tamamlayıp, bu suları kullanabildikleri kadar çok kullanmalarını istiyoruz. Şu anda sadece Ortakent su alamıyor. Onlar da depo ve hatlardaki çalışmaları bitince bu yaz başında su almaya başlayacak.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yerel seçimlerle ilgili soruya ise şu cevabı verdi: Bir dönem daha hizmet etmek istiyorum. Ben güçten yana olan bir Belediye Başkanıyım. Güç nerede ise orada olmayı gönlümden geçiriyorum. Yerel seçimlerde parti önemli değil. Halk hizmet edene, çalışana her zaman oyunu verir. Halk genel seçimlerde bir siyasi partiye oyunu atabilir ama yerel seçimlerde öyle değil. En güzel örneği 2009 Bodrum Belediye Başkanlığı seçimidir.
Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Müdür Vekili H. Can Güner de yaptığı açıklamada Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği’ne alınan araçların Milas Çamköy’deki pompa istasyonu, Güvercinlik Arıtma Tesisi ve yarımadada bulunan 30 su deposu ve 164 kilometre uzunluğundaki boru hatlarının bakım ve onarımı için kullanılacağını söyledi.