Bodrum Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olan Meclis toplantısında CHP’li ve AKP’li meclis üyeleri arasında sert tartışma yaşandı. Tansiyonun yükseldiği toplantıda taraflar sakinleşmeyince başkan Tamer Mandalinci toplantıya 10 dakika ara vermek zorunda kaldı.

Bodrum Belediyesi’nin 2025 yılı nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Herodot Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda söz alan AKP’li meclis üyesi Nevzat Kamber belediye hizmetlerindeki eksiklikler ile ilgili düşüncelerini dile getirip çeşitli sorular yöneltti. Bunun üzerine Akp’li CHP’li meclis üyeleri arasında belediye ve hükümet hizmetleri üzerinden tartışma yaşandı. Tartışma sırasında CHP’li meclis Süleyman Nadir Ataman’ın Bodrum’da Muğla’dan değillerse 30 yıldan beri Kayseri’yi yönetiyorlar Kayseri’ye gidip yaşasınlar, Kayseri’deki insanın yarısından fazlası Bodrum’a geliyor demesi üzerine ortam daha da gerildi.
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci taraflar sakinleşmeyince tüm meclis üyelerine mikrofonlarını kapattırdı. Meclis üyeleri bu kez tartışmayı mikrofonsuz devam etti. Tansiyon düşmeyince Başkan Termden’i toplantıya 10 dakika ara verdi. Meclis üyeleri verilen arada da tartışmayı sürdürdü. Daha sonra aranın ardından belediye meclis toplantısı gündem maddeleri ile devam etti.

