16.1 C
Bodrum
Cumartesi, Mart 7, 2026

En güncel Bodrum haberleri ve tüm yerel Bodrum haberlerine ulaşabileceğiniz haber platformu.

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yeniden Seyirciyle Buluştu!

En çok okunan

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun kurucu ve kadrolu oyuncuları, uzunca bir aradan sonra Aziz Nesin’in yazdığı “Hadi Öldürsene Canikom” oyunu ile sahnelere döndü.

bodrum şehir tiyatro

BBŞT’nin geçen sezon büyük ilgi gören ve 11. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri kapsamında “En İyi Komedi Kadın Performans” ödüllerine layık görülen Hadi Öldürsene Canikom’un özlenen oyuncularını izlemeye gelen tiyatroseverlerin, Cuma akşamı Nurol Kültür Merkezi’ni doldurduğu görüldü.

BBŞT kurucu oyuncuları 2024 Temmuz ayından, Ocak 2025’e kadar yönetimsel sorunlar nedeni ile oyunlarını sahneleyememiş, çeşitli sorunlar ve zorluklarla karşılaşmıştı. Bu süreçte oyuncu, teknik ve idari ekipten;  görev yeri değişikliği, istifa, erken emeklilik talebi ve iş akti fesihi gibi nedenlerle ayrılıkların yaşandığı edinilen bilgiler arasında.

Kaldıkları yerden devam

BBŞT’nin sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Hadi Öldürsene Canikom oyunuyla sahnelere .dönüyoruz” dediler ve Cuma akşamı salonu tamamen dolduran seyircileriyle buluştular. Tek perdelik oyunda kahkaha dolu dakikalar yaşandı. Yine sosyal medyada yapılan paylaşımlarda “Şehir tiyatrosu nihayet özüne döndü” şeklinde paylaşımlar dikkat çekti.

28 Şubat Cuma Akşamı saat 20.30’da Oasis AVM Nurol Kültür Merkezi’nde

28 Şubat Cuma saat 20.30’da Nurol Kültür Merkezi Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda sergilenecek oyunun biletlerine,  Biletinial.com web sitesinden ulaşılabiliyor.

Konusu:

“İnsanların yalnızlığına ve sevgisizliğine komik bir bakış açısı katarak seyircinin yorumuna sunulan oyun 3 karakter üzerinden ilerlemektedir. Oyunumuz bir apartmanın bodrum katında yaşayan iki dul kadını anlatır. Oyun ilerleyen demlerinde de havagazı memuru karakteri ile seyirciyi tanıştırır.”

İyi seyirler dileriz

Künye

Yazan: Aziz Nesin

Yönetmen : Oğulcan Çelik

Yardımcı Yönetmen: Mihriban Er

Oynayanlar: Ziba Türk Ateş, Sertaç Aydın, Cansın Türkdoğan

Işık Tasarım: Coşkun Yel

Ses Kumanda: Kartal Kağan Kaya

Afiş Tasarım: Serkan Aktü

Dekor Tasarım: Hakan Dündar

Kostüm Tasarım: Özge Şenol

Dekor Ressamı: Nihat Çelik

Dış Ses: Orhan Özpişirici

Sahne Amiri: Mustafa Kalaycıoğlu

Haber : Bodrumaktif/Rezzan Şebin

Güncel

Hande Yener Hakkında Konser Soruşturması

Hande Yener hakkında, konserlerinde kullandığı bazı ifadeler nedeniyle soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın, CİMER üzerinden yapılan bir şikâyet üzerine açıldığı öğrenildi. İhbarda,...

Daha fazla içerik