Bodrum Sağlık Vakfı 4. İyilik Şenliği Başlıyor

Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Balaban şenlik hakkında şu açıklamayı yaptı: "İyilikle büyüyen bir toplum inşa etmek hepimizin elinde..."

0

Bodrum Sağlık Vakfı tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen İyilik Şenliği, 19 Ekim'de Herodot Kültür Merkezi'nde Bodrum halkını bir araya getirecek. 

 

Özel gereksinimli bireylere yönelik çalışmalar yürüten vakfın geleneksel hale getirdiği bu şenlikte, hem yardımlaşma hem de dayanışmanın en güzel örnekleri sergilenecek.

Bu sene de “Yeni Bir BEN’e Adım” temasıyla, bütünsel iyilik ve sürdürülebilir yaşam konularının ele alınacağı, üreticilerin birbirinden farklı ürünleriyle yer aldığı stantlar, ruh, beden, zihin bütünlüğünü sağlayan atölyeler ile konuşmacı konukların yer alacağı İyilik Şenliğinde; stant satışlarından elde edilecek gelir, özel gereksinimli bireylerin eğitim, sağlık ve rehabilitasyon ihtiyaçlarına destek sağlayacak.

Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, şenlik hakkında şu açıklamayı yaptı: “İyilikle büyüyen bir toplum inşa etmek hepimizin elinde. Birlikte engelleri aşmak, iyilikle dayanışma göstermek için bu şenliğimizde bir araya geliyoruz. Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz şenliğimizde hem farkındalık yaratmak hem de stant kiralarından elde edilecek gelirle vakfımızın hizmetlerinden yararlanan engelli bireylerimizin eğitim ve rehabilitasyon çalışmalarına ekonomik katkı da sağlamak istiyoruz. Birlikte iyilikle dayanışmayı artırmak ve engelleri aşmak için siz de 19 Ekim’de Bodrum Sağlık Vakfı İyilik Şenliği’ne katılın. Sevgili Bodrumlu dostlarımızı kalplerden kalplere iyilik bulaşıcıdır diyerek, toplumsal sorumluluğun bir parçası olmaya davet ediyoruz.”

Engel Tanımayan İyilik Projesine Destek İçin Siz de Katılın…

“Yeni Bir BEN’e Adım” temasıyla gerçekleşecek olan Bodrum İyilik Şenliğine hem anlamlı bir destek sağlamak hem de eğlenceli vakit geçirerek vakfın projelerine katkı sunmak isteyen üreticiler stant kiralamak ve detaylı bilgi almak için info@bodrumsaglik.org adresine mail atarak bilgi alabilir veya 05301704215 numaralı telefondan başvuru yapabilirler.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder