Bodrum Moto Fest Trafo Kafede Düzenlenen Lansman ile Tanıtıldı

Uluslararası Bodrum Motofest'tin ‘Basın Lansmanında’ bir araya gelindi

0
Bodrum Moto Fest Trafo kafede düzenlenen lansman ile Bodrum protokolüne tanıtıldı. Yapılan toplantıya, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediyesi Başkan yardımcısı Tanju Aksu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan, TMF yönetim kurulu üyesi Faysal Şefkatlioğlu ve basın mensupları katıldı.

Organizasyonu düzenleyen Bodrum Sıcak Haber imtiyaz sahibi Selim Turan festival ile ilgili bir konuşma yaptı. Turan konuşmasında şunları dile getirdi. “Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, Bodrumumuzun değerli sivil toplum kuruluşu yetkilileri, değerli katılımcılar, kıymetli motor tutkunları, Bodrum sevdalıları ve çok kıymetli gazeteci meslektaşlarım. 

Hepinizi Bodrum’un eşsiz atmosferinde, Uluslararası Bodrum Motofest'tin ‘Basın Lansmanında’ ağırlamaktan büyük bir onur duyuyorum. Bugün burada, sadece bir motor festivali için değil, Bodrum’un büyüleyici güzelliklerinin, misafirperverliğinin ve turizmdeki yükselen değerinin kutlanacağı benzersiz bir etkinlik için toplandık. Bodrum, Ege ve Akdeniz'in incisi olarak yalnızca denizi, güneşi ve tarihiyle değil, kültürel etkinlikleriyle de dünya çapında bilinen bir turizm cenneti haline gelmiştir. Turizmdeki bu büyük potansiyel, böylesine uluslararası bir organizasyonla daha da güçleniyor. Uluslararası Bodrum Motofest, yalnızca motor sporlarının adrenalin dolu dünyasını yaşatmakla kalmıyor, aynı zamanda Bodrum’un adını uluslararası arenada daha güçlü bir şekilde duyuruyor. Bu etkinlik, Bodrum’un turizmine yepyeni bir enerji katacak ve bu güzel şehrin cazibesini daha da artıracaktır. Bodrum Motofest, hız ve heyecanın buluşma noktası olarak motor sporları tutkunlarını bir araya getirirken, aynı zamanda Bodrum’un kültürel ve turistik değerlerini de gözler önüne seriyor. Her birimiz, bu festival sayesinde Bodrum’un uluslararası platformda nasıl bir marka haline geldiğine şahit olacağız. Turizm sektöründe elde ettiğimiz başarılar, Motofest gibi organizasyonlarla daha da anlam kazanıyor ve Bodrum’u dünya sahnesine taşıyor.

Festivalimizin, motor sporlarına olan tutkunuzu pekiştirmesini, yeni dostluklar kurmanıza vesile olmasını ve unutulmaz anılarla dolu bir etkinlik yaşamanızı diliyorum” dedi. Toplantı toplu resim çekiminin ardından sona erdi.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder