Patili Dostlara Destek "Neon Pati" Etkinliğine Çağrı

Pınar Seli ve Bodrum Belediyesi destekleri , Bodrum Hayvan Hakları Derneği ve Bodrum’a değer katan birçok markayla hayata geçirilen Neon Pati gecesi

Daha önce birçok sosyal sorumluluk projelerine imza atan eğitimci, sanatçı Pınar Seli bu kez patili dostlar için can suyu olmayı hedefliyor.

 
23 Ağustos 2024 Cuma akşamı saat 20.00'de, Yalıçiftlik Ma’kara Beach'te, "Neon Pati" adı altında barınaklarda bulunan patili dostlarımız için müzikli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Pınar Seli öncülüğünde, Bodrum Belediyesi destekleri , Bodrum Hayvan Hakları Derneği ve Bodrum’a değer katan birçok markayla hayata geçirilen Neon Pati, patili dostlarımızın güvenli bir geleceğe ulaşması için bir araya geliyor.


Neon Pati çatısı altında, patili dostların yararına gerçekleştirilecek Neon Party sağlanacak olan gelir;
Bodrum BelediyesiVeteriner İşleri Müdürlüğü Torba Geçici Hayvan Bakımevi için mama ve ihtiyaç listesine yardım olarak kullanılacak.


23 Ağustos 2024 tarihinde Yalıçiftlik Ma’kara Beach te gerçekleştirilecek Neon Party sayesinde, müziğin iyileştirici gücü ile dost patilerin yaraları sarılacak bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Pınar Seli, “Tüm Bodrum halkına açık gerçekleştirilecek bu etkinlik sayesinde hem barınaktaki hem de sokaktaki can dostlarımız için farkındalık yaratmak, onlara cansuyu olmak istiyoruz , herkesi Neon Pati çatısı altında bir araya gelmeye davet ediyoruz! “ dedi.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder