Bodrum'a Tatilci Akını Sürüyor

1 Ağustos 2024 tarihinde Bodrum girişindeki trafikte yoğunluk oluştuğu gözlendi. Kaynar mevkiindeki yoğun araç girişi fotoğraflandı

Ağustos ayının ilk günü Bodrum’a son 24 saatte yaklaşık 20 bin aracın giriş yaptığı belirtildi. Yerli ve yabancı turistlerin gözde yeri Bodrum’u tercih eden tatilciler akın akın gelmeye devam ediyor.


Yaz aylarının en sıcak günlerinin yaşandığı Ağustos ayında oluşan trafik yoğunluğu ilçenin çeşitli yerlerinde yaşandı. Yokuşbaşı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Konacık Atatürk Bulvarı, Ortakent, Turgutreis, Gümüşlük ve Yalıkavak istikametlerinde sıkışan trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

1 Ağustos 2024 tarihinde Bodrum girişindeki trafikte yoğunluk oluştuğu gözlendi. Kaynar mevkiindeki yoğun araç girişi Anadolu Ajansı tarafından fotoğraflandı. Yoğun trafik drone ile havadan da görüntülendi.

Bodrum-Milas kara yolu Kaynar mevkiinde ve Torba kavşağı üzerindeki otobüs terminali girişinde akşam saatlerinde zaman zaman oluşan araç yoğunluğu nedeni ile 2 km araç kuyruğu oluştu, trafikte aksamalar yaşandı.

Bodrum’a tatilci akını sürerken yaşanan trafik yoğunluğu için yetkililer yaşanacak olumsuzluklara karşı önlemleri aldı. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Torba ve Güvercinlik Uygulama Noktası'nda hem trafik hem asayiş yönünden denetimleri sürdürüyor.

Fotoğraf : AA

Hiç yorum yok

Yorum Gönder