Alp Çağpar’ın Resim Sergisi “Düşüş” 6 Eylül’e Kadar Açık Kalacak

Alp Çağpar'ın resim sergisi 20 Ağustos Salı günü Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı (AKADEMİA) sanat galerisinde bir kokteyl ile açıldı

 Sanatçı Alp Çağpar‘ın ikinci kişisel sergisi Düşüş “Fall Off” sanatseverlerle buluştu.


27 eserin bulunduğu resim sergisi 20 Ağustos Salı günü Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı (AKADEMİA) sanat galerisinde bir kokteyle ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 27 esirini kahve kullanarak yaptığını ifade eden Alp Çağpar çalışmalarında tuval yerine el yapımı kağıt kullandığını belirtti. Serginin açılışına çok sayıda davetli katıldı.



Sergi 6 Eylül 20024 Cuma gününe kadar hafta içi 10: 00- 20:00 saatleri arasında, hafta sonu Cumartesi-Pazar 18:00-22:00 saatleri arası ziyaret edilebilir.


Serginin temasından bahseden sanatçı Alp Çağpar şunları söyledi ;

“Bu serginin teması düşüş aslında bu düşüşle ayağa takılmak ya da bir yerden kayarak düşmekten bahsetmiyorum insanların kendilerini ruhen arındırırarak yaşadıkları bu düşüşten söz ediyorum ancak bu düşüşten sonra insanların ruhen bir olgunluğa erişebileceğine inanıyorum”

Eserlerinde boya yerine kahve kullandığını dile getiren sanatçı Alp Çağpar şöyle devam etti “Kahvenin tonunu çok seviyorum bence Monogram resimde çok şahane sonuçlar veriyor eserlerimi yaparken tamamen fırça kullanıyorum yani fırça kahve ve su kullanıyorum başka bir şey kullanmıyorum tuval yerine kağıt kullanıyorum eserlerimin hepsi kağıt üzerindedir kağıtlarda el yapımı kağıtlardır tamamen pamuk tabanlı kağıtlardır ve kalın kağıtlardır” dedi.

Sergi 06 Eylül 2024 tarihine kadar açık kalacak.



Hiç yorum yok

Yorum Gönder