D-Marin Fransız Marina Pazarına Giriş Yaptı

D-Marin, Fransa'nın Côte d'Azur bölgesinin kalbinde yer alan Camille Rayon Marinası’nın ihalesini kazanarak Fransaya açıldı

0
Fransız marina pazarına giriş yapan D-Marin, Côte d'Azur'daki Camille Rayon ihalesini kazandı.



Premium marinaların tercihi D-Marin, Fransa'nın Côte d'Azur bölgesinin kalbinde yer alan Camille Rayon Marinası’nın ihalesini kazanarak, Avrupa'daki varlığını daha da genişletti. Vallauris Golfe-Juan belediye meclisi, D-Marin'in Fransa'daki ilk marinası olarak yeniden imar ve işletme için imtiyaz sahibi olarak D-Marin'i onayladı.

Akdeniz sahilinin kalbinde stratejik bir konuma sahip olan ünlü Camille Rayon Marinası, 841 yat bağlama kapasitesiyle 6 metreden 75 metrelik mega yatlara kadar çeşitli teknelere hizmet sağlıyor. 1989 yılında inşa edilen bu marina, mükemmel bir şekilde korunaklı ve Lérins Adaları, Milyarderler Körfezi, kızıl kayalıklar ve Massif de l'Esterel gibi görülmesi gereken yerlere bir saatten daha kısa bir deniz yolculuğu mesafesinde bulunuyor.

D-Marin, 25 yıl boyunca tesislerine ve yenilemesine yapacağı 52 milyon euroluk yatırımla marinayı önemli ölçüde geliştirmeyi planlıyor. D-Marin, Camille Rayon'u modern teknolojilerle donatarak müşterileri sektörde öncü dijital imkânlarıyla bir yolculuğa çıkarıyor. D-Marin, güçlü ESG stratejisine uygun olarak, tüm yatırımların ve iyileştirmelerin sürdürülebilir olmasını sağlıyor.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder